fredag 20. januar 2012

MYSKVELD
Husets første knekkis...
I dag har minstemor vært hjemme fra skolen igjen..men har ikke vært dårligere enn at hun har bakt knekkebrød - helt alene! (dog var dette en 123 variant, så ingen oppskrift kan hostes opp desverre)
Hun elsker baking, babyer, strikking og vasking - så hun kommer til å bli et dugelig koneemne :)


I kveld skal Fam Gab borre seg ned mellom puter og pledd og bare kose oss.
 Men før kvelden må vi prøvesmake knekkisene til lillemor :)

Nå skal kjøleskapet fylles opp og ferske blomster må kjøpes, tullipaner varer så kort. Føler at man kaster penger ut av vinduet noen ganger, når de går i søpla etter bare få dager. Men allikevel så kjøper man de om og om igjen.  
Huset lukter rent og vi er snart klare for helg !


Hver fredag spiser vi sushi , som en liten forrett, før det er klart for kveldens matlaging :)
I kveld blir det greske kjøttboller, tzatziki, tomatsalat og båtpoteter :)

Ett stykk sjokoladesnute...nei - ikke kvelden godis, men verdens beste BrunostForeløbig er morgendagens plan kommet kun til punkt 1. Og det er å sove lenger enn til 0700 !
Ta godt vare på de du er glad i...


2 kommentarer:

 1. For ei flink tuppe! Greit å pjaske med litt når en går hjemme. Kan fort bli kjedelig. Har en (snart) 6 åring som elsker kokkelering. Vil hjelpe til med alt av matlaging. Kokk skal ha bli, sier han. ;) Kan gjerne tenke meg en kokk i familien altså! Så får vel bare fortsette å inkludere han på kjøkkenet. Kjekt for oss begge det. :) Tuppa di høres jo virkelig ut som et bra koneemne ja, kanskje de må spleises?? *ler*

  Så spennende med sushi. Jeg har faktisk aldri spist det. Men har store planer om å smake det. Når anledningen byr seg. ;)

  Ha en fin lørdagskveld. Klem :)

  SvarSlett
 2. Hei! Det er bare å la gullet få være med å kokkelere, så får man bare lukke øynene for rot og søl ;) Jeg har to jenter nå som begge elsker å være med på kjøkkenet, og nå når de har blitt så store er det virkelig mye hjelp å få . Når det gjelder denne fredags-sushien vår, så er den ofte ikke mer avansert enn at vi kjøper ferdig i butikken. Vi har mange "take aways" i nærheten,
  men som oftest kjøper vi bare med oss et brett i matbutikken - de fleste litt store matkjeder har det, så det er bare å hoppe i det :) !! Fortsatt god helg, Klem !

  SvarSlett